Izvor: Danas, 20.Maj.2023, 16:28

Hrvatska: Mali avion „Cirrus 20“ nestao je s radara

Mali avion "Cirrus 20“ oznake PHYMC, koji je bio na letu iz Maribora prema Puli, nestao je s radara danas oko 12:30 časova, severno od ličkog sela Jezerane, saopštili su danas Hrvatska kontrola vazdušne plovidbe i Direktorat civilne zaštite, čiji je operativni centar pokrenuo akciju potrage i spasavanja.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AVION SE SRUŠIO U HRVATSKOJ?! Panika u komšiluku - letelica nestala sa radara, sve ukazuje na najgore

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023

S obzirom da je nestao s radara jedna od pretpostavki je da je avion pao...Avion "Cirrus 20" nestao je danas oko 12:30 na području Jezerana, izvestili su iz hrvatskog MUP-a...- Hrvatska kontrola leta obavestila je Operativni centar civilne zaštite kako je danas, 20. maja 2023. oko 12:30 sati, severno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.