Horsko natpevavanje u Novom Pazaru

Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horsko natpevavanje u Novom Pazaru

NOVI PAZAR - Jedna od najznačajnijih omladinskih kulturnih manifestacija u Srbiji - Festival omladinskih horova Srbije, ove godine biće održan polovinom juna, a ne u maju, kako je do sada bila tradicija.

Direktor Kulturnog centra Zenib Biberović izjavio je da su se na taj potez odlučili zbog primedbi na termin. "Bilo je niz primedbi na termin, jer je to i vreme završnih maturskih ispita. Osim toga, organizator ovogodišnjeg festivala biće Kulturni centar, dok su ranijih godina to >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bili Savez amatera Srbije i grad Novi Pazar", rekao je Biberović.

Kulturni centar je Ministarstvu kulture predao projekat u kome traži finansijsku podršku za održavanje najpoznatijeg omladinskog horskog takmičenja u Srbiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.