Horor u Srbiji: Čopor vukova zaklao stado ovaca, meštani u strahu

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Srbiji: Čopor vukova zaklao stado ovaca, meštani u strahu

Čopor vukova noćas je u domaćinstvu Draška Dragojlovića u selu Koritnik na Goliji, napao stado, pri čemu je smrtno povređeno sedam ovaca. 

Veterinar Mikan Vasiljević izjaavio je da su ovce izranjavane u predelu vrata, a da je nekima povađena utroba.

"Pokušavamo da operacijom nekima spasemo život, pojedine smo uspeli da ušijemo, ali teško je predvideti da li će preživeti”, kaže Vasiljević.

Dragojlovići su držali malo ovaca za svoje potrebe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
"Sve se dogodilo noćas i kada smo ustali, u toru su ležale razbacane, krvave i pocepane ovce. Vukovi ovde često napadaju i narod strepi, a nemoćni smo da se branimo od zverinja jer su zaštićeni. Tuga me uhvati kada pogledam svoje stado od kojeg je ostalo samo nekoliko ovaca", kaže Dragojlović.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vukovi haraju Golijom: Poklali stado ovaca

Izvor: Mondo, 13.Sep.2018

Čopor vukova noćas je u domaćinstvu Draška Dragojlovića u selu Koritnik na Goliji, napao stado, pri čemu je smrtno povređeno sedam ovaca...Foto: YouTube/printscreen/KTLA5..  Veterinar Mikan Vasiljević izjavio je da su ovce izranjavane u predelu vrata, a da je nekima povađena utroba..."Pokušavamo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.