Izvor: Blic, 27.Nov.2022, 12:57

Hoda na tetivama, a kolena su mu krvava: Željka iz Gornjeg Milanovca svaki korak boli, ali ipak vodi računa i o bolesnoj majci (foto, video)

On se od rođenja bori za svaki svoj korak, koji kako je stariji postaju sve bolniji. Željko Stefanović (21) iz Gornjeg Milanovca boluje od cerebralne paralize i zbog teških uslova u kojima živi sa bolesnom majkom često je propuštao neophodne terapije jer se za to nije imalo novca. Zdravstveno stanje se tako samo pogoršavalo. Sada je došao do granice da zauvek ostane prikovan za invalidska kolica. Jedino olakšanje mu je operaciji kolena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Željko hoda na tetivama, kolena su mu krvava: Boli svaki korak, a on se ipak brine o bolesnoj mami

Izvor: Luftika.rs, 27.Nov.2022

Željko iz Gornjeg Milanovca se od rođenja bori za svaki svoj korak, koji kako je stariji postaju sve bolniji.. Boluje od cerebralne paralize i zbog teških uslova u kojima živi sa bolesnom majkom često je propuštao neophodne terapije jer se za to nije imalo novca.. Zdravstveno stanje se tako samo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.