Hitno ispitati imovinu starleta, ova estradna ličnost je platila stan u Beogradu 250.000 evra u kešu!

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hitno ispitati imovinu "starleta", ova "estradna ličnost" je platila stan u Beogradu 250.000 evra u kešu!"

"Da zlo bude veće, profesori, lekari, privatni preduzetnici, uredno plaćaju porez državi, a starlete ne!"

Pokret obnove Kraljevine Srbije traži od nadležnih da ispitaju imovinu "starleta", a povodom medijskih napisa da je "estradna ličnost" Soraja Vučelić kupila stan u Beogradu, koji je platila 250.000 evra u gotovini.

U saopštenju dostavljenom medijima, POKS ukazuje da smo gotovo svakodnevno svedoci vesti iz kojih saznajemo da se devojke, koje nazivaju starletama, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << hvale skupim automobilima, putovanjima, stanovima.

FOTO: Youtube/Printscreen (Soraja Vučelić)

Zamenik predsednika tog pokreta Mirko Čikiriz, koji je i državni sekretar u Ministarstvu pravde smatra da je porast broja "starleta" posledica ukidanja Kraljevine Srbije i Jugoslavije.

To se, prema njegvim rečima, najblje vidi u ovakvim primerima da "starleta" može da plati u kešu 250.000 evra za stan, a na primer profesor univerziteta mora da uzme kredit da bi nekako rešio stambeno pitanje.

"Da zlo bude veće, profesori, lekari, privatni preduzetnici, uredno plaćaju porez državi, a starlete ne", naveo je Čikiriz u saopštenju POKS-a.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.