Heroin, kokain, marihuana... Dvoje završilo s lisicama

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroin, kokain, marihuana... Dvoje završilo s lisicama

Novosadska policija zaplenila je pola kilograma heroina i manju količinu kokaina i marihuane i uhapsila dve osobe u Novom Sadu.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija

Zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su I. M. (39) iz Vranja i D. S. (35) iz Novog Sada.

POKUŠAO BEG: Uhapšen sa 16 paketića heroina

Pretresom dva stana koje koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << D. S, policija je pronašla više od pola kilograma praha za koji sumnja da je heroin, manju količinu kokaina i marihuane i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hapšenje u Novom Sadu: U dva stana pronađeni novac, heroin, kokain i marihuana, privedena dva dilera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019

Novosadska policija zaplenila je pola kilograma heroina i manju količinu kokaina i marihuane i uhapsila dve osobe u Novom Sadu...Uhapšeni su I. M. (39) iz Vranja i D. S. (35) iz Novog Sada...Pretresom dva stana koje koristi D. S, policija je pronašla više od pola kilograma praha za koji sumnja da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.