Hapšenje u Beogradu: Maskirani upali u lokal i pucali

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Beogradu: Maskirani upali u lokal i pucali

Policija je u Beogradu uhapsila D. T. (1996) i F. T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Sumnja se da su oni 25. jula ove godine maskirani i naoružani upali u jedan lokal u Umki, nakon čega su drškom pištolja naneli više udaraca oštećenom U. B. (1998), a potom ispalili više hitaca ka njemu i dvojici dvadesetdvogodišnjih mladića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U. B. je zadobio teške, a dvadesetdvogodišnji mladići lake telesne povrede.

Takođe, policija je pretresom stana oštećenog U. B. i njegovog brata Z. B. (1997) pronašla pištolj, nakon čega su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima D. T. i F. T. je određen pritvor do 30 dana, dok je U. B. i Z. B. određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Dorćol: Upucan "navijač Partizana", napadač u bekstvu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.