HOROR U BEOGRADU: Raspadnuti leševi čoveka i psa

Izvor: Mondo, 11.Sep.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BEOGRADU: Raspadnuti leševi čoveka i psa

Raspadnuti leševi starijeg muškarca T.V. (63) i njegovog psa pronađeni su u Beogradu u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra 174. Policija je obavila uviđaj, kako bi se utvrdilo da li su T.V. i njegov pas ubijeni.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Izvor blizak istrazi rekao je da je muškarac ležao mrtav u sobi oko pet dana, a stan u kom je pronađen je u vlasništvu njegove pokojne majke, javlja "Informer".

"Komšije su prijavile da iz stana u njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zgradi dopire stravičan smrad. Kada je patrola ušla u taj stan, zatekla je telo muškarca na podu, a leš psa u kadi", rekao je izvor.

Čovek je po vratu imao povrede, a istraga će utvrditi da li je te rane zadobio u borbi sa nekim ili su one nanete na neki drugi način. Budući da je T. V. poznat policiji kao registrovan narkomanski zavisnik takođe postoji i mogućnost da je on preminuo od prekomerne doze narkotika, naveo je izvor.

On je dodao da je telo T.V. poslato na obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti, piše "Informer".

Vrnjačka Banja: Leš u fazi raspadanja

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Horor u Beogradu: Raspadnuti leševi čovjeka i psa

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2017

Raspadnuti leševi starijeg muškarca T.V. (63) i njegovog psa pronađeni su u Beogradu u stanu u Bulevaru kralja Aleksandra 174. Policija je obavila uviđaj, kako bi se utvrdilo da li su T.V. i njegov pas ubijeni...Izvor blizak istrazi rekao je da je muškarac ležao mrtav u sobi oko pet dana, a stan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.