Izvor: Blic, 29.Nov.2021, 13:20

HITNA SEDNICA ZBOG NOVOG SOJA Medicinski deo kriznog štaba tražio sastanak zbog "omikrona", koji je SVE BLIŽI SRBIJI

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa još nije zakazana, ali kako saznaje Telegraf, medicinski deo je tražio da se članovi hitno sastanu zbog novog soja korona virusa - omikrona, koji je sve bliži Srbiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazana sednica Kriznog štaba

Izvor: B92, 29.Nov.2021

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa zakazana je za sredu u 15 časova...Mediji su ranije preneli da je medicinski deo tog štaba tražio danas hitnu sednicu zbog pojave novog soja koronavirusa, omikrona, koji je sve bliži Srbiji, pošto se povećava broj evropskih zemalja u kojima je...

Nastavak na B92...

KOVID PROPUSNICE VEĆ OD 18 SATI? Krizni štab zaseda sutra, medicinski deo tražiće oštrije mere

Izvor: Blic, 30.Nov.2021, 13:11

Lekari članovi Kriznog štaba tražiće da kovid propusnice važe već od 18 sati. To je samo jedna od tema koja će se naći na dnevnom redu na sutrašnjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.