HAOS U ALBANIJI: Opozicija blokirala puteve na sat vremena, traže ostavku vlade! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Apr.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ALBANIJI: Opozicija blokirala puteve na sat vremena, traže ostavku vlade! (VIDEO)

Albanska opozicija održala je proteste tokom kojih je na sat vremena blokirala nekoliko nacionalnih puteva, zahtevajući ostavku vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakuvava se u Albaniji: Opozicija blokirala puteve, traže ostavku vlade

Izvor: B92, 25.Apr.2019

Albanska opozicija održala je proteste zahtevajući ostavku vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom...Opozicionari Demokratske partije blokirari su na sat pet raskrsnica na nacionalnim putevima, zahtevajući ostavku vlade, formiranje tranzicione vlade i prevremene parlamentarne...

Nastavak na B92...

Albanija: Opozicija blokirala nekoliko nacionalnih puteva

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2019

Albanska opozicija održala je danas proteste tokom kojih je na sat vremena blokirala nekoliko nacionalnih puteva, zahtevajući ostavku vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom...Pristalice opozicione Demokratske partije blokirale su na sat vremena pet raskrsnica na nacionalnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

PONOVO "KUVA" U ALBANIJI Opozicija blokirala puteve, traže OSTAVKU EDIJA RAME (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Apr.2019, 10:42

Albanska opozicija održala je proteste zahtevajući ostavku Vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.