Gužva Maje Uzelac od 23.30 na B92

Izvor: B92, 25.Okt.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gužva" Maje Uzelac od 23.30 na B92

Beograd -- Emisija Maje Uzelac i Tijane Todorović "Gužva", koja se bavi stanjem na kulturnoj sceni Srbije, večeras je na programu TV B92 od 23.30.

Emisija iz kulture o kojoj se ovih dana najviše govori, posle odluke RTS da je skine sa programa i ne dozvoli emitovanje, biće prikazana ekskluzivno na televiziji B92.

U 23.30 obavezno pogledajte čime su to autorke Maja Uzelac i Tijana Todorović uzdrmale javnost. Emisija se bavi stanjem na našoj kulturnoj sceni, na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primeru Oktobarskog salona.

Tijana i ja smo autorke serijala koji se bavi ne samo Oktobarskim salonom, već i kulturnom politikom u Srbiji, a drugi deo i finansiranjem u kulturi. Ja praveći emisiju nisam pomišljala da bi to moglo da podigne toliku gužvu, ali očito da u Srbiji čovek ne može da se bavi nijednom temom, a da se neko ne nađe uvređen", kaže Maja Uzelac.

O emisiji "Gužva" možete čitati i na našoj stranici TV.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.