Izvor: B92, 13.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guča bez incidenata

Guča -- 47. sabor trubača u Guči po prvi put ove godine održan je bez šatri u crkvenoj porti, ali uz rekordnu posetu i siromašnu crnu hroniku.

Organizatori ove manifestacije od države očekuju značajniju podršku kroz Nacionalni investicioni plan, kako bi se u Guči već naredne godine otvorio Muzej trube, ali i povećali smeštajni kapaciteti za orkestre i goste. 2010. godine navršava se pola veka Sabora, za kada se planira čak milion posetilaca.

Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jolović, predsednik Organizacionog odbora, kaže da nije bilo nikakvih incidenata, ni teških krivičnih dela.

Duško Šuluburović, direktor Doma zdravlja u Guči, kaže da je bilo izuzetno malo intervencija - samo 259 na 600.000 posetilaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.