Grom udario u kontaktnu mrežu, obustavljen železnički saobraćaj

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grom udario u kontaktnu mrežu, obustavljen železnički saobraćaj

Kašnjenje vozova.

"Srbija Voz" saopštio je da je zbog pada kontakne mreže na rasputnici Savski most prekinut redovan saobraćaj u beogradskom čvoru što je dovelo do zakašnjenja i poremećaja u saobraćaju vozova.

Do prekida saobraćaja došlo je juče u 19.30 sati.

Kako su za BKTVNews rekli u  "Infrastruktura železnice Srbije", koje je nadležno za otklanjanje kvara, do havarije je došlo kada je grom udario u drvo topolu i oborilo ga na kontaktnu mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Vozovi iz pravca Novog Sada i Šida saobraćaju samo do i od stanice Novi Beograd dok vozovi sa barske i niške pruge saobraćaju po redu vožnje, odnosno do stanice Beograd Glavna.

"Deo pruge pušten je u pogon još sinoć oko 22 sata, a potpuno otklanjanje kvara očekuje se danas tokom pre podneva", kažu za BKTVNews.

Vozovi iz sistema BG Voz, saobraćaju po redu vožnje.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.