Grejna sezona zvanično se završava sutra, grejanja će biti i nakon toga ako se ukaže potreba

Izvor: BKTV News, 14.Apr.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejna sezona zvanično se završava sutra, grejanja će biti i nakon toga ako se ukaže potreba

Javno komunalno preduzeće ”Beogradske elektrane” podseća korisnike da se, prema Odluci Skupštine grada Beograda o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, grejna sezona završava sutra, 15. aprila.

Međutim, „Beogradske elektrane” će od 16. aprila do 3. maja isporučivati toplotnu energiju onim danima za koje se prognozira srednja dnevna temperatura od +12 stepeni Celzijusa ili niža.
To znači da će svi toplotni izvori preduzeća od 16. aprila do 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << maja biti u potpunosti spremni da isporučuju toplotnu energiju potrošačima ukoliko se ispune navedeni temperaturni uslovi.
Iz ”Beogradskih elektrana” saopštavaju da je sistem daljinskog grejanja grada Beograda funkcionisao stabilno u ovoj grejnoj sezoni i da nije bilo većih kvarova u proizvodnim i distributivnim postrojenjima.
Po završetku grejne sezone, od 4. maja, „Beogradske elektrane” će preći u fazu remonta svih proizvodnih postrojenja i, po potrebi, pojedinih delova distributivnih sistema u sklopu priprema za narednu grejnu sezonu.
Izvor: 24sata.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžena sezona grejanja u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Apr.2014, 09:13

Mada se sezona grejanja u Beogradu danas zvanično završava, "Beogradske elektrane" su saopštile da će nastaviti da rade do 3. maja, ako temperatura bude niža od 12 stepeni Celzijusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.