Grejanje u Beogradu radiće 24 sata dnevno tokom hladnog talasa

Izvor: RTS, 22.Mar.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje u Beogradu radiće 24 sata dnevno tokom hladnog talasa

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je za Beoinfo da će od večeras do kraja hladnog talasa JKP "Beogradske elektrane" grejati stanove Beograđana tokom 24 časa.
"Ponovo su nastupili hladni dani i Ministarstvo energetike je preporučilo gradskim toplanama da narednih dana rade čitavu noć. Grad Beograd je ovu preporuku prihvatio i od večeras dok traje hladni talas stanovi u našem gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji su na sistemu daljinskog grejanja biće grejani 24 sata", rekao je Vesić.
On je apelovao na građane da poslušaju savete nadležnih državnih organa i ne napuštaju domove.
"Ljudi, molim vas da ostanete kod kuće kako bismo zajedno prošli i pobedili sve što nas je snašlo. Predaja nije opcija. Borićemo se i pobedićemo", poručio je Goran Vesić.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić preporučio je svim toplanama u Srbiji da obezbede grejanje stanova 24 časa dnevno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KINEZI IZ BEOGRADA DONIRAJU: U glavni grad Srbije stiže 120.000 maski!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2020, 12:36

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da su kineski privrednici koji rade i žive u Beogradu kupili i poklonili 120.000 maski za glavni grad Srbije i dodao da su maske na putu ka našoj zemlji, te da će u prestonicu stići tokom noći.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.