Izvor: RTS, 25.Jul.2021, 08:06

Građani Karaburme nastavili blokadu ulice

Stanovnici Karaburme i dalje blokiraju Ulicu Marijane Gregoran, tražeći da odgovorni za smrt devetogodišnjeg dečaka bude propisno kažnjen.
Građani Karaburme nastavili su blokadu Ulice Marijane Gregoran na mestu gde je se dogodila nesreća i traže da odgovorni za smrt dečaka bude pripisno kažnjen.

Nesreća se dogodila u nedelju uveče, kada je G. L. automobilom udario dvojicu dečaka, koji su sa ocem prelazili ulicu, a zatim pobegao. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Takođe, žitelji Karaburme traže i krivičnu odgovornost sudije za prethodni postupak koji je doneo odluku da se G. L. brani sa slobode. Na ulici će, kažu, ostati do hapšenja sudije.
Muškarac G. L., osumnjičen da je u nedelju uveče pregazio dvojicu dečaka i njihovog oca, pa potom pobegao, uhapšen je pre dva dana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.