Grad ponovo padao u ivanjičkom selu Kovilje

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad ponovo padao u ivanjičkom selu Kovilje

Olujni vetar praćen gradom pogodio je područje ivanjičkog sela Kovilje. Kako tvrde meštani grad je obleo čitavo područje ove Mesne zajednice a padao je u kontinuitetu duže od deset minuta. Siniša Bojović, predsednik Mesne zajednice Kovilje tvrdi da je naneo velike štete usevima.

-Sve je belo kao da je sneg pao. Odjednom je vetar naneo oblak i počeo je da ’’tuče’’ grad tako jako da sam morao da pobegnem u kuću. Nisam čuo da li su ispaljivali protivgradne rakete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je nevreme bilo strašno.Od useva mislim da ništa nije ostalo. Zvao sam ljude i u Smiljevcu, kažu katastrofa je bila i kod njih - priča Siniša.

Oluja i grad izazvali su manja oštećenja na crepu pojedinih stambenih objekata a kolike su zapravo štete na usevima tek će se utvrditi.

Ovo ivanjičko selo tokom leta više puta je bilo zahvaćeno jakim vetrom i gradom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.