Grad Valjevo dao sirotinji po 5.000 dinara

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 27.Okt.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Valjevo dao sirotinji po 5.000 dinara

VALJEVO - Gradska uprava Valjeva obezbedila je novac da 168 korisnika materijalnog obezbeđenja dobije preko Centra za socijalni rad po 5.000 dinara za nabavku ogreva za zimu.

- Pomoć je dodeljena najugroženijim porodicama ne samo u gradu, već i u selima - kaže Zorica Jeremić, direktor Centra za socijalni rad u Valjevu i naglašava da se kod davanja pomoći vodilo računa da nju dobiju samohrane porodice sa više lica i ostarela domaćinstva.

Broj onih koji se obraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << za pomoć svakodnevno se povećava, jer su mnogi ostali bez posla, a među njima je i veliki broj radno sposobnih lica koja su ostala bez egzistencije i obraćaju se Centru da im pomogne u dobijanju zaposlenja. Grad Valjevo izdvojio je i 550.000 dinara za nabavku školskog pribora i knjiga za decu iz 120 najsiromašnijih porodica u ovoj školskoj godini.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.