Grad Beograd kupio mašinu za presađivanje drveća

Izvor: B92, 20.Maj.2021, 10:26

Grad Beograd kupio mašinu za presađivanje drveća

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je jutros da je Grad Beograd kupio jednu mašinu za presađivanje drveća, za koju je predsednik Aleksandar Vučić rekao da ju je video tokom posete Pragu.

"Očekujemo da bude isporučena za najduže dva meseca, verovatno i ranije", naveo je Vesić i dodao da mašina može da presadi drvo sa korenom visine do 10 metara, sa stablom čiji je prečnik do dva metra.

Zamenik gradonačelnika je objasnio da će ta mašina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << omogućiti da, zbog razvoja infrastrukture, nijedno stablo više ne bude posečeno, već presađeno na najbližu lokaciju.

"Za Beograd uvek želim najbolje. Beograd pobeđuje!", napisao je Vesić na Fejsbuk profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd: Počela rekonstrukcija šetališta kroz Blok 44 FOTO

Izvor: B92, 20.Maj.2021

Grad Beograd je, uz finansijsku pomoć Vlade Srbije, počeo rekonstrukciju šetališta u Bloku 44 na Novom Beogradu, od Nehruove do Gandijeve ulice, a ukupna površina na kojoj se radi je 33.416 kvadratnih metara, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić..."Posle završenih radova na šetalištu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.