Izvor: Danas, 11.Apr.2023, 15:54

„Gospođo Brnabić, znate li gde ste došli?!“: Šest pitanja iz SSP Blace za premijerku Srbije

Predsednik lokalnog odbora u Blacu Stranke slobode i pravde Branislav Đorđević postavio je pet pitanja premijerki Srbije Ani Brnabić pred njen dolazak u ovu opštinu. Pitanja postavlja saopštenjem jer, kako kaže, s obzirom da su ranije uhapšene dve građanke zbog transparenta, možda neće imati priliku da joj pitanja uživo postave i da je informišu o stanju u ovoj delu Srbije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nikezić (SSP): Penali za javašluk u javnim finansijama Srbije prošle godine bili 14 miliona evra

Izvor: Beta, 12.Apr.2023, 11:09

Iz budžeta Srbije su u prošloj godini plaćeni "penali za javašluk" u iznosu od oko 1,6 milijardi dinara, ili 14 miliona evra, čime je Vlada priznala da neodgovorno upravlja infrastrukturnim projektima i javnim finansijama, izjavio je danas potpredsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić.On...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.