Goran Višnjić, direktor ZIG-a, podneo ostavku

Izvor: Danas, 12.Avg.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Višnjić, direktor ZIG-a, podneo ostavku

Goran Višnjić podneo je ostavku na mesto direktora Zavoda za izgradnju grada iz porodičnih i zdravstvenih razloga, a ostavku je pre dva dana podneo Skupštini grada. Na prvoj narednoj sednici biće imenovan vršilac dužnosti direktora koji će voditi preduzeće dok se ne sprovede javni konkurs za izbor novog direktora.

Njegova ostavka iznenadila je zaposlene u ZIG-u, kao i veći deo gradske vlasti jer nije bilo nagoveštaja da će napustiti funkciju. Višnjić je kadar Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << napredne stranke, tako da se očekuje da će ga zameniti neko iz ove stranke.

Povodom ostavke Gorana Višnjića oglasio se juče i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji se Višnjiću zahvalio na dosadašnjem radu i saradnji i poželeo mu puno uspeha u nastavku profesionalne karijere. "Očekujem da će, u periodu do izbora novog direktora, ZIG nastaviti predviđenom dinamikom da realizuje sve svoje aktivnosti i program rada koji je usvojila Skupština grada Novog Sada", istakao je Vučević.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.