Izvor: TangoSix.rs, 11.Jun.2021, 15:50

Goran Jandreoski je novi direktor Aerodroma Crne Gore

Kako su saopštili Aerodromi Crne Gore njihov novi izvršni direktor biće Goran Jandreoski, regionalno poznati vazduhoplovni stručnjak iz  Severne Makedonije. Komisija koju su činili članovi Odbora direktora ACG i predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija, izabrali su Jandreoskog nakon završenog konkursa i intervjua, a na osnovu njegove bogate profesionalne biografe, stoji u saopštenju.
Jandreoski je bio direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Severnoj Makedoniji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << ali i rukovodilac na nekoliko pozicija na aerodromu u Skoplju.
– Diplomirani je inžinjer elektrotehnike, ima diplomu iz menadžmenta civilnog vazduhoplovstva iz Singapura, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation graduate na Univerzitetu Dunav Krems. Tokom intervjua je kao prioritete svog angažmana naveo je sertifikaciju aerodroma, optimizaciju troškova preduzeća i tehničko unaprjeđenje obe vazdušne luke. – saopšteno je iz ACG
Pratite Tango Six i na društvenim mrežama. Na Instagramu, Jutjubu, Tviteru i Fejsbuku.
The post Goran Jandreoski je novi direktor Aerodroma Crne Gore appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.