Google kupio startap koji će da vas nauči kako da koristite aplikacije

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Maj.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google kupio startap koji će da vas nauči kako da koristite aplikacije

Google ima novog partnera, virtuelnog trenera koji će naučiti kupce kako da koriste svoje Google Apps for Work.
 
Gigant je u ponedeljak kupio mali startap pod nazivom Synergyse, koji je razvio trening program za Google Apps korisnike 2013. godine i sve do danas daje informacije o novim funkcijama i uputstva o tome kako da koriste svoje različite aplikacije.
 
S obzirom na entuzijazam koji postoji u Synergyse, želimo da proširimo ovu uslugu >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << svim našim klijentima“, navodi se u Google blogu. “Zato smo srećni da najavimo da će se Synergyse pridružiti Googleu, a nameravamo da proizvod bude dostupan kao sastavni deo Google Apps tokom ove godine.
 
Trenutni Synergyse korisnici će i dalje imati pristup servisu, dok će ga Google integrisati u sopstvenoj tehnologiji. Za sada, korisnici će morati da preuzmu Chrome dodatak ako žele da koriste Synergyse tehnologiju obuke.
 
Korisnici Synergyse mogu gledati i slušati video, audio ili pisane tutorijale o tome kako da koriste Google Apps proizvode, kao što su Google Docs i Google Slides. Synergyse tvrdi da njegove usluge koristi više od 4 miliona ljudi i 3.000 organizacija.
 
Izvor: fortune.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.