Google Earth vas uvodi u domove širom sveta

Izvor: NovaEnergija.net, 20.Sep.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Earth vas uvodi u domove širom sveta

Novi projekat Google Earth-a, pod imenom “This is Home”, omogućava učenje o drugim kulturama, a preko virtuelnih poseta domaćinstvima stanovnika širom sveta.
Pored toga što vam omogućava da posmatrate prirodna bogatstva, te gradove u 3D tehnici, Google Earth vam sada nudi i opciju preko koje možete da posetite različite vrste domova u kojima žive članovi drugačijih kultura, te vas uvodi u njihovu unutrašnjost i pruža pregled prostorija od 360 stepeni. Pored toga daje i informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << o članovima domaćinstva, te načinu na koji žive.
Tako već sada možete da krenete na virtuelno putovanje i, na primer, upoznate način života Uru naroda iz Perua i Bolivije, da uđete u igloo i saznate kako žive Inuiti, te otkrijete zašto neka mesta imaju kuće koje su uglavnom okrečene u belo.
Nova opcija omogućava korisnicima da uđu u desetine domova koji se nalaze na šest različitih kontinenata, a mogla bi da postane sledeća popularna alatka u procesu učenja o drugim kulturama.
Izvor: Mashable, PCpress

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.