Golubac pod gradom i obilnom kišom

Izvor: Akter, 24.Maj.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubac pod gradom i obilnom kišom

Na podrucju Golupca danas nešto pre 17 sati pala je velika količina grada koji je razbijao prozore na kućama i izloge, a žitelji tog grada posredstvom društvenih mreža šalju informacije i fotografije o nepogodi

Prema njihovim informacijama, što se može videti i na fotografijama, po prestanku grada i kiše ulice su poplavljene, a saobraćaj je potpuno obustavljen.

Policijske i vatrogasne ekipe pokušavaju da saniraju stanje, a dodatni problem je što je Đerdapska >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << magistrala Golubac - Donji Milanovac blokirana zbog čega njihova vozila nisu mogla da priđu koloni vozila koje je nevreme zahvatilo i skoro bukvalno zaledilo.

Jaka kiša u Pirotskom, Rasinskom, Pomoravskom i Braničevskom okrugu

Jaka kiša, u pojedinim mestima praćena gradom, zahvatila je danas Pirotski, Rasinski, Pomoravski i Braničevski okrug, rečeno je danas Tanjugu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ).

Pljuskova je bilo i u jugozapadnim i centralnim krajevima.

U RHMZ navode da se posle podne, uveče i tokom noći očekuju lokalno obilnije padavine, od 20 do 30 litara za 12 sati, a na podrucju Zapadne Srbije i Srema lokalno i do 40 litara.

Sutra će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a intenzivnije padavine očekuju se u jutarnjim satima.

U utorak i sredu očekuje se promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, u sredu će biti i vetrovito, a u cetvrtak suvo sa dužim sunčanim periodima.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.