Godinu dana Pressove štamparije

Izvor: Press, 16.Jul.2010, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinu dana Pressove štamparije

Pressova štamparija, najmlađa ali i najmodernija u zemlji, juče je proslavila godinu dana rada. Iako se za sada ovde štampa jedino naš list, sa TV dodatkom i magazinom, čelnici kompanije Press publishing group prezadovoljni su urađenim u proteklom periodu, a najavljuju i nove poduhvate.
Najmodernija novinska štamparija u Srbiji gradila se nešto više od godinu dana. Objekat je pušten u pogon 4. jula prošle godine, a da se radi o ozbiljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << projektu govori i podatak da je u njegovu izgradnju uloženo više miliona evra. Kako ističe direktor štamparije Slavoljub Kačarević, moguće je da će, osim lista Press, uskoro početi štampanje i drugih dnevnih novina.
- U toku su pregovori sa rukovodiocima jedne ozbiljne novinske kuće oko štampanja njihovih izdanja. Mi smo apsolutno spremni za novu saradnju i pokazali smo to za ovih godinu dana, jer smo odštampali više od četiri miliona primeraka dnevnih novina, što je svakako rezultat za ponos - ističe Kačarević.
Značajno je i to da, u vreme ekonomske krize koja je potresla ceo svet, štamparija upošljava 40 ljudi. Među njima su kako inženjeri, tako i obični radnici.
- Zaista smo ponosni na to što posedujemo najviši nivo štampe u zemlji. Pored novina, ova štamparija je u mogućnosti da proizvodi i flajere svih vrsta i dimenzija - napominje Branko Miljuš, direktor kompanije Press publishing group.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.