Izvor: Blic, 06.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina investicija

Godina investicija

Predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Beogradu Herald Hiršhofer potvrdio je da ta organizacija podržava ekonomski program Vlade Srbije i ocenio da bi 2005. trebalo da bude godina investicija u državnu zajednicu SCG.

'Uspeh ekonomskog programa zavisiće od toga hoće li reformske partije uspeti da i dalje deluju zajedno i da li će biti savladani strahovi ljudi koji su pogođeni reformama', naveo je on u autorskom tekstu za beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << magazin na engleskom jeziku 'Kordi' (CorD).

On je naglasio da je posebno važno da se ove godine obavi transformacija društvenih preduzeća, da se uveća produktivnost državnog sektora ukoliko je moguće prenošenjem vlasništva na privatne investitore.

Hiršhofer je izrazio zabrinutost što postoji strah zbog nepokrivene potrošnje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.