Izvor: B92, 11.Sep.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gicic demantuje ucesce u tuci i najavljuje tuzbe

Novi Pazar -- Enes Gicic (21) iz Novog Pazara demantovao je u sredu tvrdnje da je tukao Veljka Beloicu i Bojana Ilica i da je zbog toga uhapsen pre dve noci, javila je Sanapres. Ta agencija je prenela da se Gicic na prijavnici SUP-a raspitivao za zeta Besima Mavrica koji je takodje osumnjicen za tucu sa dva mladica srpske nacionalnosti. "Bio sam na porodicnom slavlju. Sestra mi je javila da je Besim (Mavric) pozvan na informativni razgovor i ja sam posao da se raspitam o cemu se radi", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Gicic.

Prema njegovim recima u policiji su ga zadrzali oko dva sata i rekli da treba da bude svedok dogadjaja, a zatim i da je osumnjicen za ucesce u tuci. "Suocili su me sa Veljkom Beloicom i Bojanom Ilicem. Veljko je i tu u policiji, i kasnije kod sudije za prekrsaje, rekao da ja nisam ucestvovao u toj tuci. Ilic je prvo rekao da sam ga udario palicom, a potom je rekao da ga nisam udario palicom", izjavio je Gicic za Sanapres. On je dodao da istrazni sudija nije prihvatio svedoke koji bi potvrdili da se u kriticno vreme nalazio na sasvim drugom mestu. Gicic, inace karatista i osvajac bronazane medalje na Kupu Evrope u Slovackoj prosle godine, izjavio je za Sanapres da mu je narusen ugled u sportskoj javnosti i najavio tuzbu protiv policije i tuzilastva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.