Izvor: Beta OMS, 17.Mar.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastronomski spektakl u HoReCa centru

Beograd,17. mart 2015. – Beograđani i njihovi gosti moći će 19. marta da budu deo najvećeg svetskog spektakla posvećenog vrhunskoj franscuskoj kuhinji. U projektu Goût de France (Dobra Francuska), čije će se veliko finale dogoditi u četvrtak, učestvuju četiri restorana iz Srbije i METRO HoReCa centar. Tokom samo jedne večeri na 5 kontinenata u 1000 odabranih restorana ljubitelji gastronomije imaće jedinstvenu priliku da svim čulima uživaju u vrhunskim francuskim specijalitetima čiju je pripremu i recepte lično odobrio komitet koji čine najbolji kuvari sveta na čelu sa proslavljenim Alanom Dikasom (Alain Ducasse).

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

O oralnoj higijeni i prevenciji oboljenja zuba danas u centru

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2015

Povodom Svetskog dana oralnog zdravlja, studenti stomatologije će danas, 19. marta, u centru grada, od 14 do 19 časova, deliti savete o pravilnom održavanju oralne higijene i prevenciji oboljenja usta i zuba.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.