GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Batrovcima čekanje sat vremena, na Gradini dva

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Batrovcima čekanje sat vremena, na Gradini dva

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije putnička vozila na Batrovcima na ulazu čekaju 60 minuta, na Gostunu na izlazu 20 minuta, Preševu na izlazu 30 minuta, a na Gradini na izlazu 120 minuta.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužva na putevima i graničnim prelazima, najviše na Gradini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2019

Ove večeri saobraćaja je pojačan, u nekim delovima Srbije pada kiše i kolovozi su mokri, pa je potreban dodatni oprez u vožnji, a putnička vozila čekaju na graničnim prelazima, ali i na naplatnim rampama auto-puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema informacijama Uprave granične policije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Letnji uslovi vožnje, češće odmarajte

Izvor: RTS, 28.Jul.2019

. Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije putnička vozila na Batrovcima na ulazu čekaju 60 minuta, na Gostunu na izazu 20 minuta, Preševu na izazu 30 minuta, a na Gradini na izlazu 120 minuta.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.