Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 14:25

GLUPOST ANTIVAKSERA NE POZNAJE GRANICE Poistovetili sa žrtvama Holokausta, pa počeli sami da se OBELEŽAVAJU ŽUTIM TRAKAMA?!

Borba protiv kovida donela je puno iracionalnosti, a jedna od najvećih je poistovećivanje antivaksera sa žrtvama Holokausta, zbog čega su protivnici vakcine počeli samoinicijativno da nose žute trake nalik onima kojima su nacisti obeležavali Jevreje tokom Drugog svetskog rata. U Savezu jevrejskih opština Srbije i u Muzeju žrtava genocida ocenjuju da je takvo poređenje, u najmanju ruku, neprimereno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poverenica: Žute trake na rukavima antivaksera su uvreda za sve žrtve holokausta

Izvor: N1 televizija, 26.Okt.2021

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković upozorila je da je stavljanje žutih traka na rukavu građana i građanki koje se protive vakcinaciji protiv kovida-19 vređanje i omalovažavanje žrtava holokausta.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.