Izvor: Blic, 23.Dec.2023, 12:07

"GLAVOM SAM TRI GREDE POLOMIO, MOMENTALNO SAM BIO U KOMI" Milan je jedan u 10 miliona: Preživeo je nesreću i sada je 60 posto invalid: Motor nikad više! (VIDEO)

Milan Mitić je pre 13 godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću na motoru za koju je, kaže, sam kriv. Bio je 40 dana u komi sa minimalnim šansama da preživi. Prošao je dugotrajan proces oporavka. Po njegovoj životnoj priči snimljen je film. Sada svoje teško iskustvo deli sa mladima, kako bi pomogao da se edukuju o bezbednoj vožnji. Ima i važnu poruku za njih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milan je doživeo nesreću koju preživi jedan od milion ljudi! "Glavom sam polomi tri grede, tu sam momentalno već bio u komi"

Izvor: 24sedam.rs, 23.Dec.2023

Sada svoje teško iskustvo deli sa mladima, kako bi pomogao da se edukuju o bezbednoj vožnji

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.