Izvor: TangoSix.rs, 10.Mar.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Fly Dubai“: Uvodimo četvrti let za Beograd tokom letnje sezone

Kompanija „Fly Dubai“ će tokom letnje sezone za Beograda iz Dubaija leteti četiri puta nedeljno. Dodatni, četvrti let, će se obavljati ponedeljkom u periodu od 20. juna do 12. septembra, saopštio je bliskoistočni prevoznik.
Let će se obavljati avionom B 737-800 sa kabinom u dve putničke klase. Kapacitet letelice je 174 mesta, od čega je 12 u Biznis klasi, saopštio je „Fly Dubai“.
– Prema objavljenom redu letenja avioni će iz Dubaija >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << za Beograd poletati ponedeljkom u 10:20, dok će povratak za Dubai biti u 14:45.
Novi let će omogućiti bolje veze na naše druge letove iz Dubaija do Bliskog istoka, Indije, Centralne Azije i Zapadne Afrike, kao i na letove naše partnerske avio-kompanije „Emirates“ ka Australiji, Aziji i Africi – rečeno je u kompaniji „Fly Dubai“.
The post „Fly Dubai“: Uvodimo četvrti let za Beograd tokom letnje sezone appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.