Fizikalni pregledi u KCS bez uputa

Izvor: Blic, 02.Dec.2011, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fizikalni pregledi u KCS bez uputa

Na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog centra Srbije sutra će od 9 do 14 časova 12 fizijatara biti na raspolaganju građanima iz cele Srbije kojima je potreban fizijatrijski pregled i konsultacija.

Za dolazak u kliniku nije potreban specijalistički uput, već je samo važno da se zainteresovani prethodno jave na broj telefona 011/366-2347, kao i da obavezno ponesu postojeću medicinsku dokumentaciju. - Ovo je velika godišnja akcija sa mnogo doktora fizijatara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Klinike za rehabilitaciju KCS. U prethodna dva meseca pregledali smo više od 60 najtežih pacijenata, od kojih su mnogi, po dobijanju uputa iz matičnih domova zdravlja, nastavili lečenje u našoj ustanovi. To su pacijenti s kompleksnim dijagnozama kao što su bolni sindromi, povrede, postoperativna stanja, kompleksne diskus hernije, mišićne slabosti i neuropatije - objašnjava dr Mirko Grajić, direktor Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KCS.

Povezane vesti: Porodilje uče da brinu o bebi preko TV emisija Novcem od kazni kupuju aparate za lečenje beba Od srede rezultati iz kragujevačke bolnice stižu poštom Bajec: Operacije srca najkasnije za šest meseci Ko ne izabere lekara ostaće bez zdravstvenog osiguranja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni pregledi bez uputa u KCS

Izvor: Studio B, 02.Dec.2011

U Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog centra Srbije (KCS) danas su omogućeni besplatni pregledi svim zainteresovanim građanima bez uputa, saopšteno je iz tog centra. ..U klinici u Pasterovoj 2 od 9 do 14 časova građanima će na raspolaganju biti najeminentniji fizijatri, a...

Nastavak na Studio B...

Fizijatrijski pregledi bez uputa sutra u KCS

Izvor: Mondo, 02.Dec.2011

U subotu, 3. decembra, od 9 do 14 sati, 12 fizijatara biće na raspolaganju građanima u Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog centra Srbije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.