Filaret duguje za struju 5 miliona dinara!

Izvor: NaDlanu.com, 16.Mar.2012, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filaret duguje za struju 5 miliona dinara!

Vladika mileševski Filaret, rekorder po broju žalbi koje su upućene Patrijaršiji na njegovo upravljanje eparhijom, načinio je još jedan loš potez u svom episkopskom mandatu.

Kako „Blic“ saznaje u eparhiji, Filaret je izdao naredbu da crkve i manastiri ne plaćaju struju, zbog čega je dug dospeo na pet miliona dinara, odnosno na oko 50.000 evra.Prema saznanjima „Blica“, vladika Filaret izdao je naredbu, odnosno zabranu pre oko dve godine. On je sveštenstvu i monaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rekao da ne plaćaju račune, a on će to - „regulisati“. Vladika mileševski je to učinio u svom maniru i pozvao se na vlast. - Nema da se plaća struja! Ja ću to regulisati s ministrom energetike. Oni to moraju da otpišu - istakao je Filaret.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Filaret duguje za struju pet miliona dinara

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2012

Vladika mileševski Filaret, rekorder po broju žalbi koje su upućene Patrijaršiji na njegovo upravljanje eparhijom, načinio je još jedan loš potez u svom episkopskom mandatu...Kako "Blic" saznaje u eparhiji, Filaret je izdao naredbu da crkve i manastiri ne plaćaju struju, zbog čega je dug dospeo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.