Fiksne cene prevoza

Izvor: Danas, 11.Okt.2010, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiksne cene prevoza

Najava grada da će biti uvedene tri fiksne tarife za vožnju iz beogradske vazdušne luke „Nikola Tesla“ izazvala je podeljene reakcije taksista. Većina smatra da će na taj način mušterije biti zaštićene od nesavesnih vozača koji vožnju naplaćuju višestruko skuplje od propisanih cena,ali ima i onih koji misle da ova mera neće doneti ništa dobro.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri fiksne cene za vožnju od aerodroma

Izvor: Blic, 12.Okt.2010, 01:10

Novčanik svakog neobaveštenog putnika od Aerodroma „Nikola Tesla“ do grada mogao bi da bude znatno deblji za mesec dana do kada bi gradska uprava trebalo da donese odluku o tri fiksne cene taksi prevoza sa ove destinacije. Taksisti, ipak, traže da im se omogući pomeranje takvih cena za najviše...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.