[FOTO] „Sky Wings“ fly-in na aerodromu Maribor: Egmont Aviation predstavio svoj portfolio

Izvor: TangoSix.rs, 24.Okt.2023, 10:53

[FOTO] „Sky Wings“ fly-in na aerodromu Maribor: Egmont Aviation predstavio svoj portfolio

Slovenačka kompanija Egmont Aviation održala je prošle subote prezentaciju aviona proizvođača Diamond Aircraft i JMB Aircraft. Kako je CMO (Chief Commercial Officer) Egmonta Aljaž Ferjančič kazao za Tango Six portal, fly-in je bio najveći promotivni događaj predstavljanja brenda Diamond Aircraft u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.
Na platformi aerodroma „Edvard Rusjan“ kod Maribora mogli su se videti DA40, DA42, DA50RG i DA62 kao i najnoviji model JMB VL3 916. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << statičkih obilazaka novih letelica iz Egmont Aviation flote, upriličeni su i demo letovi s pilotima fabrike Diamond i JMB.
– Na samom terminalu organizirali smo druženje prisutnih uz izvrsnu hranu i piće, gdje je bilo prilike upoznati se sa aviatičarskom školom Egmont Aviation i partnerskima firmama s kojima Egmont Aviation svojim klijentima pruža usluge servisiranja aviona, osiguranja i leasinga.
Drago nam je da su nas posetili gosti iz Hrvatske i Srbije, kao i predstavnici Ministarstva obrane Slovenije te nekoliko predstavnika stranih veleposlanstava u Sloveniji. – kaže Ferjančič za Tango Six.
„Kompanija se bavi i servisom zrakoplova, osiguranjem, leasingom, dodatnom opremom i poslovima u zrakoplovnim kompanijama“ / Foto: Egmont Aviation Egmont Aviation osnovan je 2019. godine, sa iskusnim timom koji ima više od 15 godina iskustva u vazduhoplovstu. Svoje poslovanje započeli su kao zvanični zastupnik aviona Diamond Aircraft za Sloveniju, da bi 2021. godine dobili predstavništvo za fabriku JMB Aircraft u Sloveniji, Ukrajini i još nekim zemljama.
U to vreme firma je osnovala i svoju školu letenja (PPL, CPL, ATPL, rejtinzi, konverzije, teorija) i za svoju bazu izabrala aerodrom „Edvard Rusjan“ kod Maribora. Interesantno je da njihov ATO jedan od retkih ima dozvolu za školovanje građana Ruske Federacije.
– U kratkom vremenu poslovanja uspeli smo razviti prodajnu mrežu i punu podršku svojim kupcima, kako na području prodaje zrakoplova tako i na području obuke pilota. Tako zajedno s partnerima iz Slovenije i inozemstva nastojimo pružiti najbolju uslugu svojim klijentima kroz servis zrakoplova, osiguranje, leasing, dodatnu opremu i poslove u zrakoplovnim kompanijama.
Također smo ušli na tržište aviona za posebne namjene i širom otvorili vrata stranim firmama za uspostavljanje poslovanja u Sloveniji i inozemstvu. Diamond Aircraft nam je odao priznanje proglašavanjem za najboljeg prodavača 2022. godine. – ispričao je Aljaž Ferjančič za Tango Six.
The post [FOTO] „Sky Wings“ fly-in na aerodromu Maribor: Egmont Aviation predstavio svoj portfolio appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.