FOND PIO: PUT NAS KOŠTA SAMO 5.000 EVRA

Izvor: Kurir, 14.Apr.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOND PIO: PUT NAS KOŠTA SAMO 5.000 EVRA

BEOGRAD - Idemo u Berlin na seminar! Nadležni iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje potvrdili su da 26. aprila putuju u Berlin, ali ističu da su oni platili samo avio-karte, dok je domaćin pokrio troškove smeštaja

BEOGRAD - Idemo u Berlin na seminar!

Nadležni iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje potvrdili su da 26. aprila putuju u Berlin, ali ističu da su oni platili samo avio-karte, dok je domaćin pokrio troškove smeštaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Smeštaj u hotelu srednje kategorije obezbedio je domaćin, a karte za avio-prevoz platili smo 519.608 dinara. Napominjemo da su u prva tri meseca 2011. godine troškovi za službena putovanja smanjeni za 45 odsto - tvrde u Fondu. Prema njihovim rečima, datum odlaska na put ciljano je dogovoren jer je, kako kažu, u periodu između Uskrsa i Prvog maja „obim posla smanjen“.

Nadležni u Fondu tvrde da na seminar ne ide 30 ljudi, već njih 19. Od toga, tri predstavnika Zavoda za socijalno osiguranje, 14 zaposlenih iz Fonda (dva predstavnika stručnih službi i dva direktora), jedan predstavnik Vlade i član Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja. Međutim, u odgovoru koji su poslali našem listu nadležni iz Fonda ne navode koliko će novca iz budžeta otići na dnevnice.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.