FIFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV DŽAKE I ŠAĆIRIJA: Svetska fudbalska federacija konačno reagovala na zabranjene provokacije!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV DŽAKE I ŠAĆIRIJA: Svetska fudbalska federacija konačno reagovala na zabranjene provokacije!

Svetska fudbalska federacija (FIFA), pokrenula je sudski postupak protiv dvojice fudbalera Švajcarske reprezentacije, Đerdana Šaćirija i Granita Džake, zbog provokacija na susretu sa Srbijom, kada su rukama aludirali na dvoglavog orla, što je jasan simbol takozvane "Velike Albanije".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA: Postupci protiv Džake, Šaćirija, ali i Krstajića

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2018

Svetska fudbalska federacija je na zvaničnoj internet stranici objavila da je pokrenula nekoliko disciplinskih slučajeva u vezi sa mečom 2. kola grupne faze Svetskog prvenstva između Švajcarske i Srbije...Ekipa selektora Vladimira Petkovića je u Kalinjingradu posle preokreta pobedila sa 2:1, a...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.