FALSIFIKOVALI POTPIS MINISTRA DRAGINA

Izvor: Kurir, 19.Feb.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FALSIFIKOVALI POTPIS MINISTRA DRAGINA

BEOGRAD - Podmetačina! Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede podnelo je krivičnu prijavu protiv N. N. lica zbog slanja dokumenta s falsifikovanim potpisom ministra Saše Dragina na adrese nekoliko beogradskih redakcija. Između ostalog, sporni falsifikat stigao je i u redakciju Kurira.

BEOGRAD - Podmetačina!

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede podnelo je krivičnu prijavu protiv N. N. lica zbog slanja dokumenta s falsifikovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potpisom ministra Saše Dragina na adrese nekoliko beogradskih redakcija. Između ostalog, sporni falsifikat stigao je i u redakciju Kurira.

Ministarstvo poljoprivrede saopštilo je da je o slučaju zvanično obavestilo i direktora policije Milorada Veljovića.

„Dopis ovakvog kriminalnog sadržaja nikada nije sačinjen u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, niti je takav dopis ikada bilo kome uputio ministar Dragin, već se radi o zlonamernom falsifikatu, smišljenom da diskredituje rad ministarstva i ministra dr Saše Dragina“, stoji u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

Sporni dokument koji je 17. februara elektronskim putem dostavljen redakcijama beogradskih medija predstavlja navodni nalog ministra Dragina njegovom pomoćniku za pravne, opšte i normativne poslove Momčilu Mitreskom, pod oznakom strogo poverljivo, da isfingira da je posao s jednom firmom iz Estonije obavljen u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama ili će svi koji to odbiju ostati bez posla.

(S. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.