Evo kako je izgledalo hapšenje u Rakovici VIDEO

Izvor: Mondo, 06.Jan.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je izgledalo hapšenje u Rakovici VIDEO

Naoružani muškarac B.J. (45) zabarikadirao se u stambenoj zgradi u Ulici Slavka Rodića 11 na Vidikovcu. Pretio da će razneti bombom ceo objekat. Uhapšen je nakon dva sata.

Foto: MUP Srbije/PrintScreen

"Nakon dvočasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova B. J., koji se jutros zatvorio u hodniku svoje zgrade u Rakovici, predao se policiji.

DRAMA NA BADNJI DAN u Rakovici (FOTO/VIDEO)

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />


Izvor: MUP Srbije

Uhapšeni je, navode pojedini mediji, već bio na izdržavanju kazne zatvora zbog iznude stanova i pokušaja ubistva fudbalera Dragiše Binića.

Kako se navodi u saopštenju, za naoružanim B.J. je već bila raspisana poternica Prvog osnovnog suda zbog izdržavanja zatvorske kazne, a pretpostavlja se da je jutros trebalo da bude upućen u zatvor.

Opširnije o tome čitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.