Etihad ervejz uveo plaćanje avio-karata na rate od 3 do 60 meseci za region Bliskog Istoka

Izvor: TangoSix.rs, 26.Sep.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad ervejz uveo plaćanje avio-karata na rate od 3 do 60 meseci za region Bliskog Istoka

Etihad ervejz prva je avio-kompanija na Bliskom Istoku koja u ponudu uvodi plaćanje avio-karata uz pomoć kreditnih kartica na rate, nakon sklapanja partnerstva sa vodećim onlajn provajderom za plaćanje „PayFort“, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Ta inicijativa omogućava da se korisnicima koji bukiraju direktno putem zvaničnog sajta kompanije ponudi period od tri do 60 meseci za otplatu avio-karte, objašnjavaju iz Etihada i dodaju:
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << /> – Sedamnaest vodećih regionalnih banaka već je deo programa. Taj program je ujedno i poslednje u nizu poboljšanja tekuće Etihadove digitalne transformacije, nakon osnivanja tima za Digitalne transformacije i inovacije početkom 2017. godine. Na sajtu trenutno postoji preko 20 različitih metoda plaćanja. –
Vođa Etihadovog tima za „Digitalne transformacije i inovacije“ Džastin Vorbi / Foto: Tango Six Prema rečima direktora Etihadovog tima za Digitalne transformacije i inovacije Džastina Vorbija, koji je bio jedan od panelista na Vazduhoplovnom Samitu Jugoistočne Evrope u Beogradu:
– Inicijativa je osmišljena kako bi se pomoglo putnicima i porodicama sa niskim ili srednjim primanjima, omogućavajući im da kupe karte bez opterećenja da ih moraju platiti unapred. – rekao je Vorbi.




The post Etihad ervejz uveo plaćanje avio-karata na rate od 3 do 60 meseci za region Bliskog Istoka appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.