Izvor: TangoSix.rs, 10.Avg.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija ponovo zapošljava kabinsko osoblje

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija ponovo zapošljava kabinsko osoblje. Svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu ovog prevoznika i to do 24. avgusta.
Uslovi za prijavu na konkurs su minimum srednji nivo stručne spreme i poznavanje engleskog jezika (u prednosti su osobe koje poznaju i neki drugi strani jezik). Osim toga, kandidat treba da je državljanin Srbije, a potrebno je da ima i važeći srpski pasoš.
Osoba treba da je komunikativna, >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << pozitivna, vešta u pružanju usluge. Ceniće se i njena fleksibilnost i motivacija, kao i sposobnost da poštuje zadati raspored.
Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor početkom septembra.
Na dan razgovora, kandidati treba da ponesu sledeću dokumentaciju: pasoš ili ličnu kartu, dve kopije pasoša u boji, biografiju, dve fotografije veličine kao za pasoš, jednu fotografiju na kojoj se vidi cela figura kandidata (osoba treba da je u poslovnoj garderobi, a pozadina na fotografiji treba da je bela). Ukoliko je osoba ranije radila kao kabinsko osoblje, na razgovor treba da ponese i pismo preporuke iz kompanije u kojoj je prethodno bila zaposlena.
The post Er Srbija ponovo zapošljava kabinsko osoblje appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLAS ZA POSAO Er Srbija traži kabinsko osoblje, prijave do 24. avgusta

Izvor: Blic, 10.Avg.2015

Kompanija Er Srbija otvorila je konkurs u kojem traži kabinsko osoblje, a zainteresovani za ta mesta prijave mogu da pošalju do 24. avgusta...Kako je navedeno na sajtu srpskog nacionalnog avioprevoznika www.airserbia.com traže se "izuzetni ljudi da se pridruže pobedničkom timu"...Razgovori sa kandidatima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.