Er Srbija otvorila prvu poslovnicu Etihad ervejz partnersa

Izvor: TangoSix.rs, 02.Apr.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija otvorila prvu poslovnicu Etihad ervejz partnersa

BEOGRAD – Putnici će od sada moći da kupuju karte za sve avio-prevoznike koji su deo brenda Etihad ervejz partners, najavljeno je prilikom otvaranja nove poslovnice na Novom Beogradu u naselju Belvil.  
 
Prva poslovnica za sve kompanije u brendu Etihad ervejz partners


– Brend Etihad ervejz partners je povezao grupu avio-kompanija koje imaju slične poglede kada je reč o razvoju savremene avio-industrije i čiji je cilj da putnicima omoguće uslugu i kvalitet. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Er Srbija je ponosna što je jedan od osnivača ovog partnerstva koja za sada okuplja Erberlin, Alitaliju, Er Srbiju, Er Sejsele, Džet ervejz, Etihad ridženel, Etihad ervejz i NIKI. Nova poslovnica je jedinstvena po tome što će putnici moći da kupuju karte za sve članove. – kaže Slobodan Stamenković, komercijalni direktor Er Srbije.
 
 
Slobodan Stamenković, komercijalni direktor Er Srbije


Ovim partnerstvom se s jedne strane ostvaruje sinergija i povećava efikasnost avio-kompanija koje u njemu učestvuju, a s druge strane obezbeđuje unapređeni izbor destinacija, usluga i pogodnosti za lojalne putnike objašnjeno je na otvaranju.
 
Iz kompanije Er Srbija su najavili i posebne pogodnosti za putnike:
 
– Povodom otvaranja poslovnice, spremili smo iznenađenje. Stoti kupac će dobiti 2 besplatne karte za bilo koju destinaciju u okviru mreže Er Srbije. – kaže Veljko Ristić, direktor zadužen za direktnu prodaju u kompaniji Er Srbija.
 
 
Otvaranje prve poslovnice brenda Etihad ervejz partners


Povodom otvaranja prve ovakve poslovnice, Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je  izjavio:
 
– Drago nam je što danas otvaramo našu inovativnu poslovnicu, koja ne predstavlja samo Er Srbiju, već i Etihad ervejz partners. –
 
.
Makete u prodaji  
Osim pogodnosti pri kupovini karata, iz kompanije Er Srbija su najavili da će poslovnica biti i mesto gde će putnici moći da kupe i makete aviona Erbas A320 i ATR-72 Er Srbije. 
 
Osim toga, u prodaji će se naći i drugi suveniri kompanije Er Srbije i Etihad ervejz partnersa.
 
 

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.