Izvor: TangoSix.rs, 01.Mar.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisija „Kontekst“: Ilić, Šćuric i Bušatlija o ekonomskoj opravdanosti koncesije „Nikole Tesle“

Koncesija Aerodroma „Nikola Tesla“ bila je tema emisije „Kontekst“ televizije Al Jazeera. Gosti emisije bili su pomoćnik ministarke saobraćaja, Zoran Ilić, Tango Six kolumnista i vazduhoplovni analitičar, Alen Šćuric i ekonomski stručnjak i investicioni savetnik, Mahmed Bušatlija. 
Glavna tema razgovora bila je opravdanost odluke da se beogradski aerodrom da u koncesiju. Sa argumentima pomoćnika Ilića, da je koncesija najbolje rešenje za beogradsku >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << vazdušnu luku, nisu se saglasili ni Bušatlija ni Šćuric.
Pozivajući se na tekst u kome analizira „treba li Nikolu Teslu dati pod koncesiju„, Šćuric navodi da bi u narednih 25 godina po sadašnjem profitu, aerodrom trebalo da dobije 625 miliona evra, a da bi u „najboljem scenariju koji je dosta promenljiv“ sa koncesionarom aerodrom dobio 600 miliona evra.


Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company









The post Emisija „Kontekst“: Ilić, Šćuric i Bušatlija o ekonomskoj opravdanosti koncesije „Nikole Tesle“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.