Izvor: S media, 17.Apr.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačen molotovljev koktel na konzulat Srbije u Rijeci!

Nepoznata osoba bacila je jutros u četiri časa staklenu bocu sa zapaljivom tečnošću na Generalni konzulat Republike Srbije u Rijeci, saopštila je policija.

Policija je obavila uvidjaj i utvrdila da je počinilac pokušao da zapali tečnost u boci koju je potom bacio na vrata Konzulata.

Po navodima policije, nisu oštećeni vrata i fasada zgrade Konzulata koji se nalazi u Ulici Erazma Barčića 9.

Primorsko-goranska policija nastavlja kriminalističku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istragu.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel najoštrije je osudio bacanje staklene boce sa zapaljivom tečnošću na zgradu Konzulata Republike Srbije u Rijeci.

"Rijeka je uvek bila tolerantna i takva će ostati uprkos neodgovornim pojedincima. Nažalost, moram da konstatujem da će okretanje nacionalizmima koje imamo prilike svaki dan pratiti verovatno dovesti do učestalijih dogadjanja ovog tipa", rekao je Obersnel, prenosi Novi list na svom portalu.

(Beta)

Foto: Guliver/Tinkstok, ilustracija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Molotovljev koktel na srpski konzulat

Izvor: RTS, 17.Apr.2013

Nepoznata osoba bacila staklenu bocu sa zapaljivom tečnošću na konzulat Srbije u Rijeci, saopštila primorsko-goranska Policijska uprava. Istraga u toku...Na konzulat Srbije u Rijeci nepoznata osoba je jutros oko četiri časa bacila staklenu bocu sa zapaljivom tečnošću, saopštila je primorsko-goranska...

Nastavak na RTS...

Eksploziv na konzulat Srbije u Rijeci

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2013

ZAGREB U SREDU u noći, oko četiri časa, bačena je staklena boca sa zapaljivom tečnošću na zgradu generalnog konzulata Srbije u Rijeci. Nepoznati počinilac pokušao je da zapali tečnost u boci i baci je na vrata zgrade. Međutim, tečnost se prolila i nije došlo do eksplozije. Nikakva šteta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.