Dvorski kompleks na Dedinju otvoren za posetioce

Izvor: Blic, 07.Apr.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvorski kompleks na Dedinju otvoren za posetioce

Dvorski kompleks na Dedinju od danas, pa sve do 31. oktobra, svake subote i nedelje, biće otvoren za turustiste.

Zvanično otvaranje vrata ovog istorijiskog i kulturnog spomenika u ovogodišnjoj turističkoj sezoni obaviće princ Aleksandar i njegova supruga Katarina, koji će biti i domaćini prve ture u 2016. Nakon današnjeg otvaranja Dvorskog kompleksa, svi zainteresovani posetioci će u narednih sedam meseci, uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča, moći da obiđu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dvorski park, Kraljevski Dvor, Beli Dvor i Dvorsku crkvu.

Turistička Organizacija Beograda (TOB) organizovaće posete Dvorskom kompleksu svake subote i nedelje od 7. aprila do 31. oktobra u dva redovna termina, od 11:00 i od 14:00 časova, uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana uz prethodnu najavu. Cena ulaznice uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića. Broj ljudi u grupi je ograničen na 50. Za sve informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru u Beogradu, Knez Mihailova 6, 11000 Beograd

Škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja Dvorski kompleks na Dedinju mogu posetiti u okviru grupnih poseta svakog radnog dana u terminima od 8:00 do 16:00 časova uz obaveznu najavu Kancelariji princa Aleksandra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.