Izvor: Danas, 15.Sep.2010, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvesta novih naslova

Inđijska Biblioteka je tokom ovog leta uvećala svoj knjižni fond sa oko 200 naslova. Nabavljeno je 215 primeraka knjiga čija vrednost iznosi 145.000 dinara. Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova i Stručna služba za realizaciju programa privrednog razvoja AP Vojvodine raspisali su još 15. aprila konkurs za otkup knjiga iz oblasti preduzetništva i drugih srodnih disciplina za unapređivanje poslovanja i razvijanje preduzetničke kulture.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Konkurs za mala i srednja preduzeća za kupovinu opreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2010

NOVI SAD -..Garancijski fond Vojvodine predstavio je danas konkurs za odobravanje garancija za dugoročne kredite malim i srednjim preduzećima za kupovinu nove opreme iz Italije...Garantni potencijal iznosi 150 miliona dinara iz sredstava Fonda i 200 miliona dinara kreditnih sredstava italijanske vlade...Konkurs...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.