Dunavski kapetan novinaru RTS-a Milanu Srdiću

Izvor: RTS, 03.Okt.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dunavski kapetan" novinaru RTS-a Milanu Srdiću

Uredniku dopisništva RTS-a u Novom Sadu Milanu Srdiću, uručeno je priznjanje "Dunavski kapetan", koje se dodeljuje istaknutim pojedincima koji svojim angažovanjem rade na očuvanju i unapređenju vrednosti zemalja Podunavlja.
Prestižnu nagradu dobili su i šefica dopisništva Večernjih novosti Jovanka Simić, kao i Milenko Voćkić, šef dopisništva Slobodne Evrope iz Sarajeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U Novom Sadu dodeljena su i priznanja "Dunavski cvet" koje su dobili priznati pojedici iz oblasti privrede, nauke i obrazovanja.
Priznjanje su, pored ostalih, dobili i Miloš Nenezić, predsednik Unije poslodavaca Srbije, kao i Nedeljko Čubrilović, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske.
Osmi "Dunavski biznis forum", jedan od najznačajnijih regionalnih događaja koji promoviše i nadgleda implementaciju Dunavske strategije i koji okupljaprivrednike, političare i diplomate iz 14 zemalja Podunavlja, ali i učesnike iz Azijskih zemalja, počeo je danas u Novom Sadu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.