Dulić: Oštre kazne za zagađivače

Izvor: B92, 20.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić: Oštre kazne za zagađivače

Oliver Dulić (FoNet, arhiva)

Beograd -- Ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić najavio je oštre kazne za zagađivače životne sredine.

Ministar Dulić rekao je za B92 da će njegovo ministarstvo brutalno kažnjavati sve građane koji budu zagađivali životnu sredinu. Prema njegovim rečima, to je jedini način da se Srbija konačno očisti od smeća i divljih deponija.

Dulić je naveo da u ovoj godini Srbija neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u potpunosti očišćena, jer za takav poduhvat ministarstvo sada nema dovoljno sredstava.

Ministar je apelovao na sve građane da se u što većem broju uključe u akciju "Očistimo Srbiju" koju njegovo ministarstvo sprovodi od početka proleća do kraja jeseni.

Ceo intervju sa ministrom Oliverom Dulićem možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cveće umesto opasnog otpada

Izvor: Danas, 20.Apr.2009

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić i ambasador Kraljevine Holandije Ron van Dartel zasadiće večeras u Botaničkoj bašti Jevremovac nekoliko sadnica specijalne vrste drveća, čime će početi obeležavanje 22. aprila, Dana planete Zemlje, koji se 39. godinu zaredom slavi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.